Biztonsági zárak/Páncélajtók

Több fajta biztonsági zár van, vannak cilinderműködtetésű és tollas kulcsműködtetésű zártestek. Vállalom az összes fajta biztonsági zár szerelését és cserélését is adott esetben!

Az ilyen típusú zárak a legerősebb biztonsági védelemmel készültek, egy szakembernek sem egyszerű kinyitni az ilyen zárral felszerelt ajtókat, de ez természetesen csak idő kérdése. Fontos megjegyeznem, hogy ezeken a zárakon minimális a betörési kísérlet, mivel egy képzettebb betörő is tisztában van vele, hogy rövid idő alatt esélye sincs kinyitni egy biztonsági zárral ellátott ajtót.

Hevederzár

Napjainkban a hevederzárak a legismertebb biztonságot nyújtó zárak. A legjobb megoldás egy panellakás bejárati ajtajára költséghatékonyság és biztonság szempontjából, mivel az ajtók itt gyenge minőségűek.

A hevederzárakat jobbára vízszintes kivitelben szerelik, de ha a zárási pontok nem teszik ezt lehetővé, akkor a függőleges változat is remek megoldást jelent. A hevederzárak között két féle zárfogadó van: az egyik a fali fogadó, amikor a hevederzár a falba zár be, valamint az kengyelbe való záródás. Ez utóbbit vagy az ajtó tokra, vagy a falra szerelnek és azon keresztül csúszik a heveder zárrúdja.

 

Páncélajtók szervizelése és javítása/Viro biztonsági ajtó

A Viro ajtók azok a biztonsági ajtók, melyek Viro zárral vannak ellátva. Ezek az ajtók egy élre hajtott profilból készültek. Az ajtókeret szintén több fém elemből van összeillesztve, ezt szereléskor minden oldalról 4-4 acéldűbel rögzít. Maga az ajtólap pontheggesztett acéllemez. Az ajtók fixen heggesztett zsanérokkal vannak ellátva.

Manapság már igen sok biztonsági ajtó létezik, melyek szerelése, szervizelése során sok tapasztalatra és tudásom fejlesztésére tettem szert. Legyen szó akár Viro vagy egyéb biztonsági zárról, számomra egy a lényeg az ügyfél elégedettsége, mind a zárral, mind a szolgáltatással.

A Viro biztonsági trezorzárakat és egyéb biztonsági zárakat a legkedvezőbb áron tudom megrendelőimnek beszerezni és beszerelni, közvetlenül nagykerekből.

Legyen szó akár Viro vagy bármilyen biztonsági zárról kérdésével és problémájával forduljon hozzám bizalommal!