Zárcsere, zárjavítás

Zárcsere garanciával Kecskeméten és 30 km-es körzetén belül! Biztos Ön is vesztette már el a kulcsát, vagy került már olyan helyzetben, hogy olyan személynek adott kulcsot a lakásához, aki nem adta vissza, vagy egyszerűen a régi zár már nem működött megfelelően.

Minden általam forgalmazott és beszerelt zárra, valamint zárbetétre egy év garanciát vállalok!

 

Sokan laikusként úgy gondolják, hogy maguk is kitudnak cserélni egy zárat, egy egyszerűbb zárat biztosan, de nem biztos, hogy megfelelő méretet és biztonságú zárat választott. Ezért jobb ezt szakemberre bízni.

Fontos megjegyeznem, hogy lakásvásárlásnál mindig le kell cserélni a zárat, mivel nem tudhatjuk, hogy kinél maradt kulcs és egy zárcserével a későbbi kellemetlenségek is elkerülhetők! Munkáim során gyakran találkoztam olyan esetekkel, ahol albérlőváltás után nem végeztek zárcserét és az előző lakó visszatért az általa másolt kulcsokkal…

Ezért ajánlom Önöknek ilyen esetekben legalább egy zár cseréjét!

Zárjavítás

A zárjavítás korábban egyszerű feladatnak számított, azonban napjainkban a zárak fejlődése ezt sokkal összetettebb műveletté tette. A zárjavításhoz speciális szerszámok és hozzáillő szaktudás szükséges.

A zárjavítás alatt többnyire a zárcserét kell érteni, mivel a modern biztonsági zárak esetében egyre ritkábban van lehetőség a zárak javításra. Ezért inkább a zárjavítás a működésképtelenné vált zár lecserélését jelenti.

Zárcsere, zárjavítás, zárszerelés szolgáltatásaim:

  • Zárbetétek, zártestek
  • Hevederzár betétek
  • Biztonsági fém ajtók zárjai
  • Fogaskerék üzemeltetésű zárbetétek
  • Vezérkulcsos zárrendszerek
  • Több zárbetét egyformára kódolása