Zárnyitás

Napjainkban a zárnyitás egy szakmának számít. Nem mindegy ugyanis, hogy egy zár kinyitása alatt mekkora egyéb kár keletkezik! Munkám során mindig nagy odafigyeléssel nyitom ki egy zárat, hogy a lehető legkisebb rongálást okozzam. Számomra alapvető dolog, hogy a záron kívül sem az ajtó sem annak a tokja ne sérüljön.

Sokszor találkozom olyan esettel, amikor egy rémült ember, aki elvesztette a kulcsát neki esik egy fúrógéppel kifúrni a zárat. Viszont fontos tudni, hogy a minőségi zárak fúrásvédelemmel vannak biztosítva. Miután az illető rájön, hogy a terve kudarcba fulladt segítséget hív. Ilyenkor többnyire az ügyfél sokkal többet ártott, mintha már a kísérlet elején szakembert hívott volna. Tehát tanácsos ilyen esetekben szakemberhez fordulni, mert sokkal kevesebb idővel és pénzzel is megoldható a probléma

Ajtónyitás

Vállalkozásom alapja az ajtónyitás. Sokan úgy gondolják, hogy egy berúgott vagy befeszített ajtó megoldás lehet egy bezáródott ajtó kinyitására. Ez nem így van, ilyen esetben sokkal több lesz a helyreállítási költség, mint ha egy szakember nyitotta volna ki az ajtót! Több évtizedes tapasztalatomnak köszönhetően úgy nyitom ki az ön zárt ajtaját, hogy a záron kívül semmi más nem sérül!

Nagyon sokszor találkozok olyan esetekkel, amikor feszül, akad a zár. Ilyenkor nem szükséges a zárat azonnal kicserélni, ajtóbeállítással van esély a problémát orvosolni. Főleg műanyag nyílászáróknál fordul elő ilyen és többnyire beállítás után kifogástalanul működik tovább.